HTML4

De Nieuwjaarsreceptie van de Huissense Gilden.

Geschreven door Ivan Matthijssen
Gepubliceerd op zondag 06 januari 2013 09:46

Op zaterdag 5 januari heeft de Gilden Huissen haar traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden.
Een mooi moment om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen en alle goeds voor 2013.
Terug te kijken op 2012 en vooruit naar 2013 van ons Gildenjaar.

Na de officiële binnenkomst van de Koningen, Jeugdkoning en Koningin, hield voorzitter Frits van Brummelen zijn nieuwjaarstoespraak.
Hierin memoreerde hij de vele mooie optrek-, en uitgaansdagen van onze gilden als ook de droevige momenten, waaronder het overlijden van onze gildenbroeder Jan Vermeulen. Tevens werd er vooruit gekeken naar het jaar 2013, een druk en mooi gildenjaar maar onder het devies van de gilden, "Broederschap, Trouw en Dienstbaarheid" zal dit slagen

Aansluitend werd gildenbroeder Theo Peek officieel geinstalleerd als volwaardig lid van het Gangulphusgilde. Daarbij werd hem door de koning van het Gangulphusgilde de gildenspeld opgespeld en zette Theo zijn handtekening in het gildenboek.

Een klok telde af van 10 naar 1 en zo werd de vernieuwde website van de Gilden Huissen gepresenteerd. Webmaster Tjebbe Kersten gaf hiervoor de aanzet en de webmasters Jeff Lentjes en Jan Giesen toonde de vernieuwde site aan de Gildebroeders en zusters.

Een nieuw fris uiterlijk en opzet maakt de site voor een ieder toegankelijk. Kijk rond op deze site en lees het nieuws binnen de Gilden en kijk naar de vele foto`s, maar lees ook over onze rijke geschiedenis.

Na het officiële gedeelte was er een gezellig samenzijn waar er weer vele plannen en ideeën voor het gildenjaar 2013 besproken werden.

Gildenhuissen.nl is de website van het St. Gangulphusgilde en het St. Laurentiusgilde binnen de stad Huissen
© 2012, Alle rechten voorbehouden

Deze website is het best te bekijken in Google+ Chrome, Mozilla Firefox 3- of Microsoft Internet Explorer 9 of hoger